Allerlei clubs doen acties om jeugd binnen te halen en de gemeente Dordrecht rammelt met de geldbuidel, maar GSC/ODS deed dit natuurlijk al langer. En we gaan het nu nog beter doen ! Alle kinderen, die geboren zijn vóór 1 januari 2014 krijgen bij aanmelding liefst ZES maanden gratis lidmaatschap.

Omdat we in de leeftijdsgroepen geboren ná 1 januari 2012 nog wat versterking nodig hebben, geeft de jeugdcommissie ook daar een leuke korting. Namelijk DRIE maanden gratis lidmaatschap voor de huidige jeugdleden, die vriendjes of vriendinnetjes lid maken ! De nieuweling krijg, afhankelijk van z’n geboortedatum, drie of zes maanden korting.

Omdat er door de jeugdcommissie nu twéé wervingsacties zijn opgezet kun je als huidig jeugdlid dus dubbel in de prijzen vallen. En laten we vooral niet vergeten, dat GSC/ODS al zéér lage jeugdcontributies heeft. Dus na het gratis lidmaatschap is het voor ouders/verzorgers best betaalbaar.

Voor dat laatste gelden natuurlijk altijd uitzonderingen. Soms kunnen ouders/verzorgers de contributie écht niet betalen. In dat geval kunnen zij hun kind toch lekker bij ons laten sporten, want de jeugdcommissie van GSC/ODS helpt graag om dan de contributie te laten betalen via een regeling van de gemeente.

Voor de grootste slimmeriken onder onze jeugdleden nog wél een kleine waarschuwing; want ongeacht hoeveel spelers jij binnenhaalt; die drie maanden korting krijg je maar één keer. Maar voor elk nieuw lid krijg je natuurlijk wel die punt die kan leiden naar een vette waardebon.