Een dag die even anders was, zo zou je de Mini’s Day van zaterdag netjes kunnen omschrijven. Je kunt ook zeggen dat het een hele gekke, chaotische toestand is geworden, maar dat de kids er zelf niet onder geleden hebben. Alhoewel er sommigen te laat en zelfs helemaal niet bij de club konden komen, omdat de stad veranderd was in één grote verkeerschaos. Daarbij werd onze vaste begeleider ook nog eens aangereden, wat tot extra vertraging leidde.

Met de 12 kinderen die uiteindelijk GSC/ODS wisten te bereiken is toch lekker getraind, met tussendoor siroop en water en na afloop voor alle deelnemertjes een banaan van de fruitsponsor. Met Emir (welkom !) hadden we er ook weer een nieuw gezicht bij. De fotograaf kon het allemaal helaas niet vastleggen, want die werd belaagd door een bijenzwerm die landde in de boom voor zijn huis, Hoezo een gekke dag? De invalfotograaf had het erg warm en kwam niet verder dan één foto. Tsja, daar doen we het dan maar mee. Komende zaterdag hopelijk een actievere invaller, want onze vaste fotograaf is dan afwezig i.v.m. werk.