Wow ! Wat hebben ze er lang op moeten wachten. Maar eindelijk is het dan zover. Ook onze mini’s mogen er weer tegenaan. Aanstaande zaterdag hebben we na héél lang gedwongen geduld hebben dus weer een heuse Mini’s Day. En nog wel op prime time, want we beginnen niet om één uur, zoals we gewend waren, maar deze keer om half drie. Zorg wel dat je er om 14.15 uur bent !

Tradities zijn er natuurlijk om in stand te houden en dus kunnen onze jongste talenten in de rust genieten van limonade en is er na afloop voor allemaal een gezond stukje fruit. Omdat de coronaregels nog altijd supporters langs de lijn verbieden moeten we wel streng toezien op de komst van maximaal één begeleider per kind om ze samen met de trainers het bekende parkoers met trainingsvormen te laten afwerken.

Via de speciale eigen groeps-app van de mini’s is het heuglijke nieuws van de terugkeer van Mini’s Day al verspreid, maar er zijn natuurlijk altijd nieuwe kids en nieuwe (groot)ouders, die staan te popelen om mee te doen aan het allerleukste uurtje van GSC/ODS en (nog) niet in onze groeps-app zijn opgenomen. Bij deze zijn ook zij uitgenodigd !