Zowel op zaterdag als zondag zien we komend seizoen een nieuw seniorenteam in onze clubkleuren! Het was sommige leden al opgevallen dat er nogal wat nieuwe gezichten bij GSC/ODS te zien waren. Zoals de ploeg op de foto, die komend seizoen op zaterdag bij ons komt spelen. Foto van het nieuwe zondag-team houden jullie nog tegoed. Allereerst heten we beide teams hartelijk welkom!

Het nieuwe zaterdag-team is jong, gemiddeld begin twintig. Dat van de zondag bestaat uit dertigers en veertigers en dat betekent dat zij kunnen ‘samensmelten’ met ons veteranenteam (Zondag-5), dat te weinig spelers heeft om zelfstandig door te gaan. Natuurlijk zijn we blij met de aanwas ‘van onderaf’ bij onze jeugd, maar iets oudere aanwas is net zo welkom!

Ondanks – of misschien wel dankzij – de corona-ellende lijkt GSC/ODS op alle fronten te groeien, want zelfs vanuit onze oudste voetbalcategorie, de Walking Football, klinken positieve geluiden. Zowel de huidige ploeg als nieuwkomers willen de lockdown-kilootjes er weer snel af hebben. Van deze 60-plussers is niemand ziek geweest en inmiddels bijna iedereen gevaccineerd. Ook mooi nieuws natuurlijk.