Dankzij een nieuw kledingcontract kunnen alle teams na de zomer in een gloednieuw tenue aan het nieuwe seizoen beginnen. Geweldig nieuws natuurlijk ! Het contract is afgesloten met het bedrijf Brandsfit, dat samenwerkt met het sportmerk Patrick. Alvorens het contract dit weekend door voorzitter Thom van Ewijk en penningmeester Thomas Scheurwater getekend werd heeft onze sponsorcommissie grondig voorwerk gedaan.

Op verzoek van het bestuur gingen commissieleden Henny Kattemölle en John Eichhorn aan de slag met de simpele vraag; verlengen we het deze zomer aflopende contract met Kelme of kunnen we beter overstappen naar een andere kledingleverancier? Het antwoord zoeken bleek iets moeilijker en tijdrovender, maar uiteindelijk rolde er een prima deal voor onze vereniging uit.

Na zes jaar nemen we dus afscheid van Kelme en danken dit bedrijf voor de samenwerking. De overstap naar Patrick betekent dat alle teams in het nieuw gestoken worden, met uitzondering van Zaterdag-1 en Zondag-1, omdat die al een nieuw tenue hebben. In die tenues zijn de rood-witte blokken van de shirts vervangen door verticale strepen, waardoor ons clubtenue een soort Atletico Madrid-look heeft gekregen.

Alle teams lopen dus na de zomer weer in een identiek tenue. Om te zorgen dat iedereen er netjes bij loopt hopen we binnenkort pas-dagen te houden. Omdat wij zeer kritische leden hebben, die niet snel tevreden zijn met kleding en materiaal, heeft de sponsorcommissie informatie ingewonnen bij diverse andere clubs, die al met Brandsfit en Patrick werken. Er kwamen louter positieve berichten.