Dit weekend bereikte ons het schokkende bericht dat Hans Frijters afgelopen woensdag op 56-jarige leeftijd is overleden. Hans begon in 1972 met voetballen bij de pupillen van Merweboys en maakte alle clubfusies mee. Hij speelde zelf de meeste jaren in GSC 4 op de zondag, maar was ook op zaterdag actief als jeugdleider. Hans was nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en dat deed hij met een grote glimlach, zoals op de mosselavonden en de nieuwjaarsreceptie.

Voor onbekenden leek Hans een rustige, introverte man, maar zijn vrienden wisten beter; als het feestje eenmaal op gang was deed hij volop mee. Net als in De Kuip, waar hij menig duel van zijn geliefde Feyenoord beleefde. Precies een jaar geleden zegde Hans Frijters z’n lidmaatschap bij GSC/ODS op, maar uit het oog is natuurlijk niet uit het hart.

Veel leden, die hem in bijna een halve eeuw Dordtse voetbalgeschiedenis leerden kennen, gaan hem missen. Maar de schok is natuurlijk het grootst voor z’n vrouw en kinderen. Bestuur en leden van onze club wensen Anja, Kevin, Lindsey en de rest van de familie alle sterkte toe bij de verwerking van dit verlies. De uitvaart van Hans vindt deze week in besloten kring plaats.