Het is al weer even geleden dat we van ons lieten horen. Uiteraard heeft dat alles te maken met het feit dat er niet zo heel veel te melden valt nu er geen wedstrijden worden gespeeld, de kantine dicht is en er weinig contacten zijn. Maar het is nu ook weer niet zo dat er helemaal niets gebeurt. Met dit korte bericht informeren we jullie over een aantal actuele zaken.

Doordat de competities al in oktober werden stilgelegd is het dit seizoen niet mogelijk geweest een objectieve beoordeling te geven over de prestaties van de technische staf. Daarom heeft het bestuur in januari besloten om alle contracten met de huidige trainers van zowel de zaterdag als van de zondagafdeling te continueren naar het seizoen 2021/2022.

Begin januari zijn we met GSC/ODS symbolisch van het gas af gegaan. Niet dat het alternatieve verwarmingssysteem toen al functioneerde, maar er was op de club zo weinig activiteit dat we besloten hebben de kou in de kantine voor lief te nemen en het gas er al vast af te gooien. Met een temperatuur meetsysteem kunnen we op afstand de temperatuur in de kantine in de gaten houden en zo nodig elektrisch bij verwarmen middels een paar geplaatste verwarmingselementen.

Inmiddels ligt er een deadline op afronding van het energie neutraal project van 1 april 2021. Dan moet de accommodatie echt voldoen aan de gestelde doelen. Belangrijkste daarvan is dat we vooral gebruik maken van onze door de zonnepanelen opgewekte elektriciteit.

Misschien is het nog niet bij iedereen bekend maar wij hebben er met genoegen kennis van genomen dat Arie Pankras Jr. na 1 seizoen bij DFC er voor heeft gekozen terug te keren naar GSC/ODS. Uiteraard zijn wij heel blij met dit besluit van Arie en wij wensen hem weer van harte welkom.

Door de versoepelingen die per 3 maart zijn ingegaan is het voor alle leden t/m 26 jaar weer mogelijk om in de groep te trainen. Oudere leden mogen nog uitsluitend in groepjes van 2 op gepaste afstand trainen. Nog geen ideale situatie, maar het is in ieder geval iets. Uiteraard blijven kleedkamers en kantine nog gesloten.

Wij hopen oprecht dat we op niet al te lange termijn voorzichtig kunnen gaan denken aan een terugkeer naar een min of meer normale situatie. Tot die tijd, denk goed aan jezelf en aan de mensen om je heen en vooral hou vol.

Bestuur