En we hebben er weer een team bij ! Misschien wel twee. In elk geval beleefde onze kersverse JO6-selectie (‘Onder 6’) woensdagavond z’n eerste training. We kennen deze spelers (zie foto boven) allemaal van de Mini’s Day, die sinds de oprichting daarvan zorgt voor een gestage groei van onze jeugdafdeling.

De O6-spelers trotseerden de regen en werkten hun nieuwe oefenstof af onder leiding van twee bekende gezichten. Ariëtte en Peter zijn immers ook drijvende krachten van de Mini’s Day. Zij selecteerden uit onze talentenvijver 9 spelertjes (niet alleen op leeftijd !), die na de zomer competitie gaan spelen.

Voor de kids was het wel even wennen dat ouders buiten de poort moeten blijven, maar eenmaal achter een bal aan rennend misten ze pa en ma niet meer… Toch hopen we dat corona verdwijnt en ouders weer welkom zijn. Zodra de regels dat toestaan beginnen we weer met de Mini’s Day !

Naast de JO6-selectie trainden woensdag ook de andere pupillenteams. JO7-1 en JO-2 onder leiding van Gaston en Murat, JO8-1 en JO8-2 met Jaylison en bij JO9-1, JO9-2 en JO10-1 zagen we Rachid,  geassisteerd door CIOS-stagiaire Juris, die we ook kennen als speler van JO17-1. En zagen we het nou goed? Liefst 4 meiden bij de ‘Onder 10’ . Ook leuk.

Ondanks de regen was de opkomst hoog en spatte het plezier er vanaf. En niet alleen bij de kleintjes… Onze jeugdcommissie mag best trots zijn dat ze telkens trainers en leiders vinden voor de jeugdteams. Maar weet dat extra hulp altijd welkom is, zeker als de Mini’s Day weer van start gaat !