Met ingang van komende week, per 1 maart dus, geldt een nieuw trainingsschema. Dit is nodig, omdat er door soepeler corona-regels ook door senioren tot 27 jaar weer in groepsverband getraind mag worden. Dit betekent onder meer dat zowel de zaterdag- als de zondag-selectie weer twee keer per week gaat trainen. De 27-plussers kunnen gelijktijdig, maar gescheiden van de groep, in tweetallen trainen.

Omdat er ook een avondklok van kracht is was het een beetje puzzelen, maar er is dus een schema uitgerold waarin alle teams trainingstijd krijgen en iedereen om 21.00 uur weer thuis kan zijn. Jullie vinden het schema op onze website (klik in de bovenbalk op “trainingsschema”) en ook onderaan dit artikel. Als de avondklok vervalt of andere corona-regels veranderen, zal ook dit schema opnieuw aangepast worden !

Ook in het weekend kan er getraind worden. Op zaterdag tot 12.00 uur door de jeugd O7 t/m O17 en ‘s middags door O19 en de senioren. Op zondag ook door senioren. Omdat de verlichting van veld 2 helaas nog niet klaar is trainen de dames voorlopig op het hoofdveld, tot de lampen op veld 2 wel branden. Dat is volgens de nieuwe planning in de tweede week van maart.

Kleedruimtes en kantine blijven gesloten. Bij hoge nood kan wel gebruik gemaakt worden van de toiletten in de kleedkamers 1 en 8. Zorg dus dat je in trainingskleding naar de training komt en niet meer dan 5 minuten voor aanvang. Ga na de training ook zo snel mogelijk weer weg. Op deze manier voorkomen we contacten tussen teams onderling en ook met ouders van de jongste leden.

Tot slot nog een regel, die altijd geldt: de trainers van het team dat het laatst traint is er voor verantwoordelijk dat de verplaatsbare doelen aan de rand van het veld gezet worden, de verlichting wordt uitgeschakeld en de accommodatie wordt afgesloten.

pdfje