Afgelopen dinsdag bereikte ons het bericht dat ons lid Arie Struyk is overleden.

Arie was al een tijdje ziek en werd de laatste periode van zijn leven verzorgd in het Parkhuis.

Arie was zestig jaar lid van de vereniging en begon zijn voetbalhobby bij Merweboys. Daar speelde hij een aanzienlijke tijd in het eerste elftal. In de tijd dat dit speelde had Merweboys zijn voetbalveld nog aan de Reggestraat op de Staart. Arie was een goede voetballer met een keihard schot en was daarom gevreesd. Nadat hij een stapje terug had gedaan heeft hij nog jaren in het veteranenteam van Merweboys gespeeld. Dat was een periode waar hij met genoegen op terug keek.

Daarnaast is Arie lid geweest van de activiteitencommissie. Deze commissie heeft zich gedurende de jaren zeventig en tachtig hard gemaakt om de nieuwbouw van het huidige complex mogelijk te maken door bij te dragen in de bouw en exploitatiekosten van het gebouw. Jaarlijks brachten zij door de verhuur van reclameborden en door bingo, kaart en feestavonden te organiseren 20.000 gulden in het laatje. Naar de normen van toen een heel hoog bedrag. Arie genoot van deze activiteiten.

Na deze periode is Arie met regelmaat op het complex te vinden geweest. Op de zondagochtend met een vaste kaartploeg en bij wedstrijden van het eerste elftal.

Wij zullen hem missen.

Het bestuur en leden van de vereniging wensen Co, kinderen, kleinkinderen, familie en alle mensen die Arie een warm hart toedragen sterkte met het verwerken van dit verlies.

Arie werd 84 Jaar.

Bestuur en leden van GSC/ODS