We zouden er graag “ nog even volhouden ” van maken, maar het blijft nog volkomen onduidelijk wanneer we terugkeren naar een min of meer normale maatschappij waarbij bijvoorbeeld weer kan worden gevoetbald en we na afloop van training of wedstrijd weer een drankje in onze eigen kantine kunnen doen.

Recent zijn de corona maatregelen nog verder aangescherpt en kunnen we voor de senioren het trainen met 4 tegelijk ook wel weer vergeten. Dus is het niet anders en zullen we inderdaad moeten volhouden tot het virus is uitgebannen en de lichten op groen gaan om de draad, ook op verenigingsgebied, weer op te pakken. 

Maar wij adviseren alle spelende leden toch om individueel zoveel mogelijk de conditie op pijl te houden om geen conditionele achterstand op te lopen en fit te zijn als het moment van de herstart daar is.

Terugkijkend op het afgelopen jaar moeten we helaas vaststellen dat we nu al met 2 afgebroken seizoenen te maken hebben. Over behaalde resultaten hoeven we het dan ook niet te hebben. Wat we wel weten is dat onze vrijwilligers, ondanks alle beperkende maatregelen, steeds weer hebben klaargestaan om het de leden zo veel als mogelijk naar de zin te maken en alles zo te regelen dat de club daar waar mogelijk kon doordraaien. Een woord van dank aan al diegenen die zich hebben ingezet en voor de club hebben klaargestaan is dan ook zeker op zijn plaats. Wij zijn ervan overtuigd dat ons vrijwilligersteam ook weer zal klaarstaan op het moment dat het weer mag en kan.

Nu we toch aan het bedanken zijn willen we ook een woord van grote dank uitspreken aan een aantal mensen dat, geheel vrijwillig, een donatie aan de vereniging hebben gedaan. In deze ook op financieel gebied moeilijke tijd voor de club zijn deze giften uiteraard meer dan welkom. Wilt u GSC/ODS ook financieel steunen of weet u iemand die ons wilt steunen, dan kan de donatie worden overgemaakt naar IBAN nr. : NL76INGB0000361820. Weet dat een gift op dit moment zeer welkom is.

Ook om nog wat extra’s mogelijk te maken is er vanuit het bestuur actie ondernomen om dit jaar weer verse oliebollen te koop aan te bieden. Daarnaast kunnen er voor de kerste ook nog kwaliteits kerststollen besteld worden (zie info op de site en op Facebook)  Jullie hebben over deze acties ook persoonlijk bericht ontvangen. De kerststollen en oliebollen kunnen via een bestelformulier besteld worden. 

Het afhalen geschiedt op oudejaarsdag via een drive through constructie op onze parkeerplaats.

Rest ons om alle leden en iedereen die GSC/ODS een warm hart toedraagt ondanks alle beperkingen mooie kerstdagen en een sportief, goed en gezond, maar vooral een veel normaler 2021 toe te wensen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel, 

Het bestuur