Wat is Kerst zonder een kerststol? Liefhebbers van deze lekkernij kunnen er nu eentje bestellen bij GSC/ODS. Het is een stol van banketbakkerskwaliteit, 700 gram en kost vijf euro. Omdat we ze scherp konden inkopen is die prijs niet alleen laag (voor deze kwaliteit) maar steunt u met de aankoop ook onze club. In de enquète die we onlangs hielden was er veel animo voor stollen en oliebollen, dus kom nu maar op met die bestellingen !

Wacht niet te lang, want op is op. Dus stuur meteen een mailtje naar actie@gscods.nl en doe je bestelling. Aanstaande donderdag (de 24-ste) kan je je stol ophalen bij de club tussen 14.30 en 18.30 uur. Let op, je kunt alleen met pin betalen! Onze kantine is dicht en de kassa is en blijft leeg. Afhalen en betalen gaat uiteraard corona-proof. By the way, als je toch bezig bent, kun je gelijk oliebollen bestellen. Je vindt hier het formulier wat je kunt downloaden en invullen. Ook dat graag naar actie@gscods.nl

De netto-opbrengst van de kerstollen- en oliebollenverkoop is bestemd voor verlichting van ons pannaveld. Als we dat gerealiseerd hebben zijn ALLE velden van onze club voorzien van een lichtinstallatie. Omdat ze allemaal voorzien zijn (en worden) van LED-lampen is het stroomverbruik zeer laag en kan het licht bij wijze van spreken ‘gratis’ branden, omdat de zonnepanelen op het dak van ons clubhuis ruim voldoende stroom opwekken.