Tientallen leden en sympathisanten van onze club willen ook deze jaarwisseling weer oliebollen bestellen bij GSC/ODS. Dat blijkt uit de enquète die we onlangs hielden. Onze Golden Girls hebben op Oudejaarsdag helaas andere verplichtingen, maar we hebben Bakker Bas bereid gevonden om hun rol over te nemen. Hij kan het echter niet alleen!

We zijn dus op zoek naar mensen, die op Oudejaarsdag een paar uurtjes willen bijspringen als bak- en inpakhulp. Zowel tijdens het bakken en inpakken als bij het afhalen en afrekenen van de lekkernijen worden uiteraard de coronaregels in acht genomen. Via onze clubkanalen en e-mail komen er bestelformulieren, zodra we voldoende vrijwilligers hebben. Dus…meld je aan via secretariaat@gscods.nl of een app-je naar 06 24 68 52 81.

En nu we toch op zoek zijn naar helpende handjes… Die zijn ook nodig voor wat klusjes in en om ons clubgebouw. In de nieuwe keuken moet er nog wat getild en geschoven worden en er moeten bewegingsschakelaars gemonteerd worden bij onze buitenverlichting. Dus heb je rond de feestdagen een paar vrije uurtjes? Meld je via bovenstaand telefoonnummer.