Ook de ‘feestmaand’ december zullen we door corona anders beleven dan normaal. Voor GSC/ODS betekent dit, dat leuke acties waarmee we als club net dat extra centje konden verdienen om iets leuks te doen, ook in het water dreigen te vallen. Denk aan de Sinterklaasavond, het oliebollentoernooi en de Golden Girls die twee jaar op rij oliebollen hebben gebakken voor de club.

Corona maakt veel onmogelijk, maar niet alles! We hebben drie verschillende alternatieven bedacht waar we onze leden hopelijk een plezier mee doen en waar we als club in deze zware tijd ook iets mee kunnen verdienen. Een afhaaldinertje uit onze gloednieuwe keuken?  Een boterletter of kerstkrans? Weer oliebollen van de club? Het kan allemaal coronaproof afgehaald worden op onze drive-through parkeerplaats.

Graag horen we van onze leden en sympathisanten waar de voorkeur naar uitgaat. Niets hoeft, alles mag. Doet u mee, dan steunt u GSC/ODS. Wellicht heeft u ook gehoord van de actie ‘rondje voor de club’ waarmee u een paar tientjes kan sponsoren door de club een virtueel rondje te geven. Hiervan verdwijnt echter 7 euro 50 in de zakken van de organisatie. Onze club is NIET bij deze actie betrokken en we adviseren u hier niet aan mee te doen.

Giften van een paar tientjes zijn overigens altijd welkom. Onze penningmeester berekent hierbij ook geen € 7,50 aan kosten, zodat uw gift in z’n geheel in de clubkas terecht komt! Met de opbrengst van onze december-actie(s) willen we overigens verlichting realiseren op het enige veld, dat dat nog niet heeft… ons pannaveld.
Door hier te klikken, kunt u uw interesse kenbaar maken.