Ten gevolge van de strengere corona-regels mag er twee weken lang niet meer door senioren getraind worden op onze accommodatie. Kantine en kleedkamers waren al dicht, de velden blijven alleen nog open voor de jeugd. Er kan door senioren niet meer getraind worden van woensdagavond 22.00 uur tot en met woensdagavond 18 november. Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf 18 november weer de thans geldende corona-regels van kracht worden. Dat impliceert dat de senioren vanaf donderdag 19 november weer in groepjes van vier kunnen trainen.

Het is inmiddels ook duidelijk, dat de maatregelen, zoals we die nu kennen, nog zeker tot half december voortduren. De kans dat er in dit kalenderjaar nog wedstrijden gespeeld worden lijkt daarmee definitief verkeken. In de meest sombere scenario’s voetballen we dit seizoen helemaal niet meer, maar de hoop is gevestigd op een hervatting van de (halve?) competitie na de winterstop. Inmiddels behoort onze regio tot die met de meeste ziekenhuisopnames in ons land en dat baart meer zorgen dan even niet kunnen voetballen….