Veel leden zullen het niet opgemerkt hebben, want door de coronaregels is er op onze accommodatie bedroevend weinig te beleven, maar er hangt weer een nieuw reclamebord langs ons hoofdveld. Hierop prijkt het bedrijf A-Garden, dat afgelopen zomer het graafwerk verrichtte voor de stroomkabels naar ons tweede veld, voor de nieuwe veldverlichting.

De Dordtse groenspecialist A-Garden legt niet alleen tuinen aan bij particulieren en bedrijven, maar doet ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Via de zogeheten Beursvloer Dordrecht, waar onze club jaarlijks klussen probeert te slijten die iets te zwaar zijn voor onze eigen klusploeg, sloten A-Garden een onze club een deal. Zij doen de klus en in ruil zorgen wij voor reclame. Voor wat hoort wat !

Met de verlichting zelf kampen we overigens met wat tegenslag. Zo moest de meterkast worden uitgebreid en aangepast. De verwachting is dat alles nu toch echt vlot wordt opgelost. En er gaan óók dingen sneller dan we dachten. De kantine heeft inmiddels (zie foto’s onder) een gloednieuwe keuken, waarvoor alle energie uit onze eigen zonnepanelen komt.