Met de nederlaag van vorige week nog vers in het geheugen, waren onze dames er deze week – tegen stadgenoot Dubbeldam – op gebrand om de punten in eigen huis te houden. Het bleek een gouden zet te zijn om de nieuwste aanwinst Sabrina – voor ingewijden bekend als de vriendin van Shanna – in de spits te positioneren.

Na de aftrap van Dubbeldam gingen onze dames op jacht naar balbezit – en uiteraard doelpunten. Onze nieuwe spits was gretig en wist dan ook al snel de score te openen. Toen Sabrina even later in het ‘strafschopgebied’ werd neergehaald, mocht Boon aanleggen voor een penalty; 2-0. Niet veel later wist de keepster van Dubbeldam een inzet van Boon nog net voor de doellijn te stoppen. Aan de andere kant wist ook Maaike een aantal ballen uit haar doel te houden. Ondanks de nodige reddingen aan beide kanten wisten de twee teams voor rust nog een keer te scoren. Sabrina zorgde met haar tweede doelpunt van de dag voor de 3-0. De tegenstander wist de stand nog voor de pauze naar 3-1 te brengen.

Na de rust was het duo Shanna en Sabrina op dreef. Zij wisten met hun inzet de score van voor de rust van onze dames uiteindelijk te verdubbelen. In het begin van de tweede helft was het Shanna die de 4-1 op het scorebord zette. Ook na rust was de keepster van Dubbeldam regelmatig scherp en wist ook nu weer een inzet van onze dames op de lijn te stoppen. Aan de andere kant had Maaike inmiddels onder de lat plaatsgemaakt voor Oma. Ook zij wist een aantal mooie reddingen uit haar mouw te schudden en de nodige ballen over en naast haar doel te kijken. In de spits probeerde Sabrina haar doelsaldo nog op te krikken en zorgde ervoor dat, met nog twee treffers van haar kant, uiteindelijk de eindstand van 6-1 op het bord kwam.