Met een gehavende selectie met niet geheel fitte wissels op de bank moest zaterdag 4 aantreden tegen een van de topploegen van de competitie. Met een uitgebalanceerde tactiek door coach Jan Hartman moest deze ploeg bestreden worden.

De thuisploeg maakte het de makkelijk en snel combinerende gasten uit Papendrecht behoorlijk lastig en wist zich in de stromende regen enkel kleine kansjes te creëren. Gelegenheids keeper Tommy wist met enkele goede reddingen en hulp van het sterke verdedigingsblok zijn doel schoon te houden. De gasten hadden ondanks het betere van het spel behoorlijk lastig tegen het gegroepeerd speelde GSC/ODS en moesten zelfs  tegen een 1-0 achterstand aankijken toen Brandon zijn ploeg op voorsprong zette.

Het hard werkende GSC/ODS leek deze stand ook mee de rust in te nemen maar moest helaas vlak voor rust toch genoegen nemen met een 1-1 stand wat tegen deze ploeg zeker niet onverdienstelijk genoemd mag worden. Net na rust was het Papendrecht wat profiteerde van een verkeerde ingooi aan de zijde van GSC/ODS en de stand naar 1-2 tilde niet veel later werd het ook 1-3 voor de gasten. Een compliment  voor de mannen van GSC/ODS die niet opgaven en de ingevallen Bas alweer na 3 minuten geblesseerd het veld zagen verlaten.

Dat het met de mentaliteit van de ploeg wel goed zit bleek uit het feit dat ze ondanks dat ze gehavend waren bleven strijden voor iedere meter en daarbij ook probeerde te blijven voetballen. Uit een van de snelle counters via Calvin kreeg de thuisploeg de uitgelezen mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd toen Calvin in de beruchte 16 meter werd neer gelegd en de toegekende strafschop door Danny werd opgeëist. Met zijn ervaring was dit een koud kunstje en verkleinde hij de marge naar 2-3. De leeg geknokte ploeg moest helaas in de slotfase nog een treffer toestaan maar mag zich zelf complimenten maken voor de inzet en het vertoonde spel tegen een zeer goede ploeg.