De eerste competitiewedstrijd voor GSCODS zaterdag 4 was gelijk een lastige uit bij Rijsoord een vereniging die altijd over goed spelende teams beschikt. Dat werd ook deze middag weer duidelijk.

Waar iedereen reikhalzend uitkeek naar het begin van de competitie waren erbij de mannen van GSC/ODS toch wel wat twijfels een ware blessuregolf teistert het team al een tijdje en ondanks de enorme grote groep is het steeds weer puzzelen omdat ook de mensen op de bank te kampen hadden met kleine pijntjes. Zonder coach Hartman die van een welverdiende vakantie geniet, nam Tony langs de kant die taak op zich en dat deed hij met verve.

Al snel in de wedstrijd bleek dat gastheer Rijsoord toch wel wat beter was en ze strafte onnodige fouten aan onze kant genadeloos af. De soepel combinerende mannen van Rijsoord lieten het balletje makkelijk gaan en wisten iedere keer de vrije man te vinden. Toch lieten de leeuwen van GSC/ODS zich niet kennen en streden voor iedere meter en voor elkaar ook toen keeper Jeroen geblesseerd naar de kant moest lieten de mannen het hoofd niet hangen en was het Tommy die met enkele goede reddingen liet zien ook te kunnen keepen. De eer werd nog gered door Dylan die de strijdlust van het team beloonde en op deze zo onfortuinlijke voetbalmiddag toch nog van een kleine glans voorzag ondanks de 5-1 nederlaag. Gelukkig lieten de mannen zien dat deze nederlaag met elkaar konden verwerken tijdens de derde helft op hun thuishaven waar de sfeer er naar een paar biertjes toch weer goed inzat.