Na de zeperd van vorige week stond de lastigste bekeropponent buurman Oranje-Wit klaar om hun bekeravontuur te vervolgen. Geteisterd door een ware blessure golf maar tot op het bot getergd stonden de mannen voor deze zware uitdaging.

Bij afwezigheid van onze vaste keeper Hulleman, nam Yoran de honneurs in het doel waar en dit deed hij zeer verdienstelijk. Ondanks de vele afwezigen waardoor sommige posities toch anders ingevuld moesten worden werd er bij vlagen aardig gevoetbald en werden er toch enkele kansen gecreëerd terwijl de verdediging bestaand uit Melin, Tony, Ryan en Vincent niet veel weggaf.

Helaas voor de mannen van zaterdag 4 bleken de gasten in deze burentwist enorm sterk in de corners en werden we op die manier toch door enkele tegentreffers getroffen. Desondanks bleef de ploeg toch veelvuldig proberen het voetballende middenveld onder leiding van Danny en Jos zoeken en deden de halfspelers Jordy en Chris daar waar mogelijk hun best om de aansluiting naar voor en naar achteren goed te verzorgen.

Dat we ook deze wedstrijd niet ongeschonden uitkwamen is een lelijke streep door de rekening maar er bleek een veerkrachtig team te staan wat voor elkaar door het vuur ging de aanvallers Calvin, later als rechtsback en Jari die na 70 minuten helaas geblesseerd het strijdtoneel moest verlaten waar veelvuldig aan speelbaar en wisten de geboden ruimte regelmatig te benutten. Helaas waren we wat slordig in de afronding en konden ook de ingevallen Jeroen Brouwers, Damian en Bas het tij niet keren met een 5-0 achterstand mocht Damian nog wel de eer redden maar de toegekende strafschop werd helaas gemist.

Toch moet het voor coach Jan Hartman, hartverwarmend zijn geweest hun de mannen hun stinkende best deden en voor elkaar vochten en voor iedere meter op het veld. Laat dat de opmaat zijn voor een leuk en goed seizoen.