Na de dikke nederlaag bij Rijsoord kwam buren EMMA 4 op bezoek en die roken na de verliespartij van vorige week bloed. Dat de tegenstander over een veredeld A elftal beschikte deed de wenkbrauwen wel even fronsen van ongerustheid.

Onder leiding van captain Daniel die de vader had kunnen zijn van de meeste tegenstanders qua leeftijd begonnen we goed aan de wedstrijd en wisten we enkele kansen te creëren. Helaas voor ons bleven die onbenut en hielpen we de toch al rappe tegenstander steeds meer in de wedstrijd door fout op fout te stapelen. Een communicatie foutje tussen Yoran en gelegenheids doelman Tommy zorgde ervoor dat de gasten een van deze fouten af strafte en de 0-1 aantekende.

Na dat we al 2x de lat hadden geteisterd was het Jos die een afgeslagen bal in de 16 meter beheerst langs de doelman schoot en de 1-1 aantekende. Na nog wat kansen over en het uitvallen van een 3 tal spelers bij thuisclub GSC/ODS snakte de ploeg ook wel na de rust. Na wat omzettingen in de rust en het fluitsignaal van de scheidsrechter begonnen beide teams aan de 2de helft.

Het begin van de 2de helft was zeker voor de thuisploeg die zich enkel goede kansen wist te verschaffen en na een goed op gezette aanval de bal door Dylan van af 25 meter binnen gepoeierd zag worden en zo de verdiende 2-1 maakte. EMMA was hierdoor wel even van slag en de gastheren verzuimde verder uit te lopen en hadden ook wel wat pech in de afronding en dat de lat wederom een spelbreker was. Nadat EMMA van de schrikbekomen was, drongen de jonge mannen van de gasten stevig aan en was het doelman Tommy en de paal die de ploeg op de been hield. En deze burentwist met 3 punten konden afsluiten.