Na een abrupt einde aan het seizoen 2019/2020, de nodige dames die het team verlieten, een aantal nieuwe gezichten die aan het team zijn toegevoegd en twee nieuwe trainers voor de groep, was het vorige week maandag tijd voor een beetje teambuilding. Maar hoe ziet zo’n teambuilding met een groep vrouwen er eigenlijk uit? Nou, heel simpel eigenlijk. Men neemt een pizzaoven op wielen, een aantal kant-en-klare pizzabodems en tomatensaus en je laat de dames allemaal hun favoriete pizzatopping meenemen. Succes gegarandeerd! Een aantal dames heeft bewezen een carrièreswitch als pizzabakker zeker aan te kunnen. Na het toetje– dat uiteraard ook zelf werd gefabriceerd – was het tijd voor nog wat andere activiteiten. Old school sjoelen, zaklopen, ‘een bekkie vol met spekkies’ en spijker slaan haalden het nodige fanatisme bij de dames naar boven en zorgden voor heel wat hilariteit – en kots neigingen van de spekjes. De avond werd afgesloten met een partijtje op de club. Met de teamspirit zit het na deze avond in ieder geval wel goed!