Wie zich afvraagt of de Mini’s Day van GSC/ODS nog populair is had deze zaterdag even een kijkje moeten nemen op onze accommodatie. Elk half jaar stromen er jonge talentjes door naar nieuwe JO7-teams en is het telkens de vraag of er weer nieuwe jonkies bijkomen. Het antwoord is dus ja !

Toch klopte er iets niet… We zagen G’mayro, Jayvi, Ali Kaan, Eda Naz, Yigit, Hasan Ali, Imrane, Jairo, Omer, Mirac, Diego, Hamza, Esra, Yusuf, Recep, Ebrar, Besir, Benjamin, Kymani en Ebubekir. Heeft u meegeteld? Dat waren er dus 20. Precies het aantal dat zich had opgegeven via de groeps-app.

Bij trainster Ariëtte, die de Mini’s Day coördineert, waren ook Hamza Emin en Arda aangemeld. Maar er liepen geen 22, maar liefst 29 kinderen op ons hoofdveld. Heel leuk natuurlijk, maar het is ECHT de bedoeling dat de komst van kinderen vooraf gemeld wordt !

Natuurlijk zijn kids die voor de allereerste keer spontaan en dus zonder aanmelding komen van harte welkom, maar dat is de enige uitzondering op onze regel. Aanmelden is noodzakelijk, want we moeten weten hoeveel kids er komen. Nu waren er na afloop bijvoorbeeld te weinig appels…

Ook is er goed nieuws van het mini-front want Mansour Achahbar, vader van Imrane, gaf gehoor aan de oproep om mee te helpen bij de organisatie. Overigens kan Ariëtte nog wel wat meer helpende handen gebruiken! Zeker als de opkomst zo groot blijft.

Onder leiding van Murat speelden de oudsten een partijtje en werkten alle anderen, veelal geholpen door pa, ma, broer of opa, op het bekende parkoers aan hun traptechniek en motoriek. Wel kwam er nog een klacht binnen. Nieuweling Arda vond het super leuk, maar véél te kort duren. Tsja, geef hem eens ongelijk…

Voor hem – en alle anderen – is er gelukkig komende zaterdag weer een nieuwe Mini’s Day. Graag weer aanwezig om 13.00 uur, maar vergeet vooral niet om je vooraf op te geven! Dan kan de club zorgen voor de benodigde kleedruimte, ballen, trainingsmateriaal en fruit !