Zondagmiddag bereikte ons het trieste bericht dat op die ochtend Co de Keizer is overleden.

Hij kampte al geruime tijd met gezondheidsproblemen waardoor hij al heel wat minder op en rond onze velden te zien was.

Co begon zijn carrière bij GSV ‘84 als trainer en heeft zelf ook jarenlang als spits bij de selectie van de vereniging gevoetbald. Na de fusie met Merweboys, waaruit Stadspolders is ontstaan, heeft Co weer de coachjas aangetrokken; hij leidde toen een elftal met voornamelijk spelers met een migratie-achtergrond, toentertijd met subsidie van de gemeente om de integratie te bevorderen. Co was hier nauw bij betrokken.

Toen de vereniging de standaard voetbaldag verlegde van zondag naar zaterdag vertrok Co helaas met dat elftal. Na enkele jaren keerde Co, vanuit Emma, weer terug op het nest met de huidige zondag selectie. Hij coachte het eerste elftal door twee kampioenschappen.
Co is 72 jaar geworden.

Wij willen de nabestaanden via deze weg condoleren en veel sterkte wensen met het verlies.