Nog altijd is onze Miranda naarstig op zoek naar barhulpen. Door het afnemend aantal vrijwilligers – wat sowieso een zorgelijke ontwikkeling is bij menige club – vallen er gaten in het rooster en die kunnen tot nu toe met kunst- en vliegwerk worden opgevuld. Op eentje na dan…

Voor zaterdagmiddag 26 september staat de bardienst van 13.30 tot 18.30 uur nog open. We hebben nog twee weken om een oplossing te vinden. Doe je bijvoorbeeld mee aan de gratis tapcursus op de 22-ste? Dan kun je het geleerde vier dagen later meteen in de praktijk brengen!

Natuurlijk hopen we het niet mee te maken, maar als de animo om iets voor de vereniging te doen bij het gros van onze leden zo gering blijft, dan lopen we het risico dat de kantine op bepaalde momenten gesloten zal zijn. Klagen heeft dan geen zin meer; in de spiegel kijken des te meer.