Met liefst 29 deelnemertjes ‘brak de Mini’s Day deze zaterdag weer eens het record. Wie het aanstekelijke enthousiasme zag van zowel de blije kids als hun trotse ouders voorvoelt al dat het record nog wel verder aangescherpt wordt. De Mini’s Day begint zo langzamerhand maxi te worden en dat stemt eigenlijk iedereen vrolijk. Nu al is duidelijk, dat uit deze talentenvijver nog deze winter een nieuw JO7-team geselecteerd kan worden !

Trainster Ariëtte, belast met de wekelijkse organisatie, was ook weer happy, want 28 van de 29 deelnemertjes waren netjes via de groeps-app aangemeld en zo hoort het ook! De enige uitzondering zijn de kleintjes die voor de allereerste keer komen. Maar zelfs daarvan waren er twee van de drie vooraf aangemeld. Nieuw waren Kenan, Aybars en Jazzley (nog maar 3 jaar oud) en we hopen ze nog vaak te zien !

Met zo’n grote groep waren Ariëtte en haar assistent-trainers Yusuf, Rensley en Mansour maar al te blij dat ook diverse ouders meehielpen in de begeleiding. Bij het partijtje 4 tegen 4 zagen we al dat sommige spelertjes de stap naar JO7 straks makkelijk kunnen maken en op het naastgelegen trainingsparkoers zagen we de jongste garde werken aan motoriek en traptechniek. Ze worden met de week beter !

Door de corona-regels gaan sommige dingen nu anders, maar onze jongste talentjes storen zich er niet aan. Een drinkpauze op het veld was zeker met een lekker najaarszonnetje geen straf en na afloop was er dankzij de fruitsponsor zelfs nog keus uit appels, peren en mandarijnen. Wat is nou leuker dan Mini’s Day? Nou, nog een Mini’s Day ! Komende zaterdag dus weer. Zorg dat je er om 13.00 uur bent en vergeet je niet aan te melden op de groeps-app.