Als gevolg van de aangescherpte coronaregels is onze kantine met ingang van dinsdag (29 september) gesloten. Ook zijn voorlopig géén toeschouwers welkom bij wedstrijden. Dit geldt voor alle wedstrijden, van de JO7-teams tot en met de eerste elftallen. Dit roept allerlei vragen op, die ook bij het bestuur leven. Zaak is dus, dat onduidelijkheden worden opgehelderd.

Het bestuur vergadert woensdagavond over de te nemen maatregelen. De trainingen gaan voorlopig door en de kleedkamers blijven nog even open, maar dat kan veranderen. Zodra het bestuur hierover een besluit neemt, zullen we dat melden via onze clubkanalen.

Je zou bijna vergeten dat de club al met corona-besmettingen geconfronteerd is. Bij de zaterdag-selectie is er één nieuwe besmetting bij gekomen en bij de zondag-selectie vooralsnog niet. Zoals het er nu naar uit ziet komt het gros van de spelers die in quarantaine zitten daar halverwege deze week uit. Maar laten we niet te vroeg juichen…