Zaterdag 19 September speelt ons eerste zaterdagelftal hun eerste competitiewedstrijd op eigen bodem. Hierbij gaat ook het Golden Minute spel van start, aangezien dit alleen voor de thuisduels in de competitie geldt.

Nog even een snelle uitleg: Iedereen heeft minuten gekocht voor het hele seizoen, en als GSC/ODS scoort in jouw minuut val je in de prijzen. We tellen overigens alleen de eerste drie doelpunten om het uitgekeerde bedrag per persoon nog enigszins interessant te houden.

De scheidsrechter bepaalt de minuut waarin het doelpunt valt, dus prijzen worden uitgekeerd aan de hand van het wedstrijdformulier. De uitslagen komen op de Facebookpagina van de Selectie en op onze website te staan indien u onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij een thuiswedstrijd, maar toch wil kijken of u in de prijzen bent gevallen.