Ondanks de hitte zorgde Zondag-2 er in Zwijndrecht voor dat de toeschouwers zich geen moment verveelden. Net als gastheer ZBC’97 schoot de ploeg vijf keer raak in een nuttig oefenduel. Het gelijkspel was een terechte uitslag, want de ploegen ontliepen elkaar weinig.

Antonio Exposito zette GSC/ODS al vroeg op voorsprong, maar de thuisclub sloeg snel terug. Na een gemiste strafschop werd het niet alleen gelijk, maar werden de rollen zelfs omgedraaid door een treffer met een buitenspelluchtje. Ibrahim Karatas zorgde voor een 2-2 ruststand.

Na de thee zette Tuncay Kocas GSC/ODS opnieuw op voorsprong, maar andermaal werd een treffer ondanks een vlagsignaal voor buitenspel goedgekeurd: 3-3. De thuisclub zette de wedstrijd opnieuw op z’n kop door weer de leiding te nemen, maar het doelpuntenfestijn ging doodleuk door.

Uitblinker Hakif Kumas trok de stand gelijk en gaf niet veel later Eren Safranti de assist voor de 4-5. Het was voor Zondag-2 echter niet genoeg voor de zege want een strak afstandsschot bepaalde de eindstand op 5-5.