De mannen uit de zaterdag selectie werkte zich in het kader van de teamgeest in het zweet op het terrein van GYMFORCE ONE bootcamp in Dordrecht. Onder leiding van een personal trainer gingen de spelers van zaterdag 1 en 2 als een groep de verschillende bootcamp onderdelen af. Dat hier bij plaats was om elkaar te aan te moedigen of uit te lachen zal niemand verbazen het was voor de begeleiding van de selectie goed om te zien dat niemand voor elkaar onder wilde doen en er tevens plaats van voor een dolletje.

Dat er de afgelopen weken hard was gewerkt was de fitte selectie wel aan te zien en sommige spelers blonken uit in kracht en andere weer in lenigheid. Dat dit een hele andere tak van sport is dan voetballen mocht de pret zeker niet drukken en het was een leuke afwisseling van de gebruikelijke voetbaltrainingen. Deze dag liet in ieder geval zien dat het met de teamspirit wel goed zit namens de spelers en begeleiding willen we de mensen van GYMFORCE ONE en het bestuur bedanken dat zij deze teamactiviteit mogelijk hebben gemaakt. En dank voor de fotograaf voor de geweldige foto’s.