Na weken van alleen maar trainen  mochten de mannen van coach Hartman weer eens de grasmat op tegen competitiegenoot EBOH 4. Een wedstrijd met een treurige afloop voor een van de spelers van EBOH die ernstig knieletsel opliep. Vanaf deze plaats namens de mannen van GSCODS heel veel sterkte met het herstel.

Dat de mannen blij waren weer eens een wedstrijd te kunnen spelen bleek wel uit de gretige start waarbij de tegenstander het vuur aan de schenen werd gelegd. Dit resulteerde al gauw in enkele kansen  en was het Dylan die in de 5de minuut de 1-0 binnen schoot. Gesterkt door deze voorsprong behielden de mannen van GSCODS het beter van het spel en was het na een kwartier spelen Tommy die de marge verdubbelde naar 2-0.

Enigszins bekomen van de sterke start van de thuisploeg kwamen ook de mannen van EBOH in hun spel en wisten ze onze verdediging te testen. Na een minuut of 20 spelen wisten ze een fout aan de kant van GSCODS af te straffen en verscheen de 2-1 op het bord met deze stand zochten de nat geregende teams ook de kleedkamer op.

Met enkele wijziging in het team van GSCODS werd er voor het begin van de 2de helft gefloten dat het team weer even aan een nieuwe samenstelling moest wennen werd duidelijk toen EBOH het spel naar zich toetrok. De verdediging en keeper Hulleman hielden echter stand en langzaam maar zeker ontspon zich een openwedstrijd en was het na een snelle combinatie Damian die de vrijstaande Brandon bediende die beheerst de 3-1 tussen de palen schoot.

Na een korte onderbreking door de noodlottige blessure van een van de spelers van de gasten was iedereen even van slag de mannen van EBOH hadden hun spel wat eerder onder controle als de mannen van de thuisploeg en plotsteling stond het 3-2 en was de marge terug gebracht tot 1 goal verschil. Na het wegvallen van de gebroeders van de Berg  die beide geblesseerd het veld moesten verlaten wat enkele wisselingen in het team te weeg bracht wisten de mannen van GSCODS beter met de natte omstandigheden om te gaan en was het Jordy die Davy bediende en de eindstand op 4-2 bepaalde.