Met een eenmalige Mini’s Day op woensdagochtend zijn onze allerjongste talentjes weer begonnen aan het nieuwe seizoen. Het was wel even wennen, zo zonder handjes en high fives, maar G’mayro, Jayvi, Shandriano en Ceyhun lieten zien dat ze het balgevoel nog niet kwijt zijn.

Ceyhun had z’n zusje Lina meegenomen en we mochten weer een nieuweling begroeten, de nog maar 2-jarige Evian. Tsja, eigenlijk moet je vier zijn, maar sommige kids zijn gewoon niet meer te houden… We hopen trouwens op méér nieuwelingen de komende weken.

Voor wie zich afvraagt waar al die mini’s van voor de zomer gebleven zijn; die gaan met twee kersverse JO7-teams de competitie in ! De huidige mini’s worden natuurlijk ook voor dat grote werk klaargestoomd. Het bekende technische parkoers was daarom weer uitgerold.

Voor Peter, al sinds de start bij de mini;s betrokken, was deze eerste training meteen zijn laatste. Hij kan de Mini’s Day niet combineren met het werk als trainer van JO19-1 en Zaterdag-2. Vanaf deze plek bedanken we hem van harte voor zijn hulp en vragen meteen; wie wil hem opvolgen?

Ariëtte kreeg ook dit keer hulp van enkele ouders, maar ze hoopt natuurlijk op assistentie van clubgenoten. Iets voor jou ? Vanaf 29 augustus is het weer elke zaterdag vanaf 13.00 uur Mini’s Day. De fruitsponsor is er dan hopelijk ook weer. Al klaagde er deze keer niemand dat er nu ijsje waren….