Ook voor onze allerjongste talentjes is het na een coronastop én een zomerstop dan eindelijk zover, dat ze een balletje kunnen trappen. Vanaf 29 augustus is het weer elke zaterdag vanaf 13.00 uur feest, maarrrrrr….. er komt eerst nog een voorproefje !

Komende woensdagochtend kunnen de mini’s vanaf 11.00 uur bij de club al even komen om te bezien of ze het balgevoel nog niet verloren zijn. Er wordt dan een speciale vakantietraining gehouden van 11.15 tot 12.00 uur. Natuurlijk zijn ook vriend(innetje)s weer welkom.

Voor wie het niet meer weet; elk kind vanaf 4 jaar oud is welkom. Deelname is gratis en je wordt pas lid als je het helemaal naar je zin hebt bij GSC/ODS. Veel kinderen gingen je al voor, want van onze zes jongste jeugdteams zijn bijna alle spelertjes ooit op de Mini’s Day begonnen.

Van de mini’s die we al kennen heeft hun vader of moeder via de groeps-app al een uitnodiging gekregen. Heb je geen uitnodiging gehad of ben je nog nooit eerder op de Mini’s Day geweest? Dan hoef je je niet aan te melden, maar zorg je dat je er woensdag gewoon om 11 uur bent.