Bij onze jeugd zijn nieuwe leden altijd welkom, maar dat geldt nu in het bijzonder voor JO15-1. Dit team heeft precies elf spelers en is dus dringend op zoek naar nieuwe teamgenoten! Als alle leden en sympathisanten, die dit lezen, dit bericht delen dan bereiken we veel mensen en hopelijk leidt dat tot de komst van nieuwe maatjes.

Zowel jongens die nog geen lid zijn van een club of bij hun eigen club een beetje buiten de boot dreigen te vallen, zijn van harte welkom. Ook in andere leeftijdscategorieën, van 4 tot 14 jaar, zijn nieuwe jongens en meisjes welkom.

Voor wie het nog niet wist… Nieuwe jeugdleden zijn de eerste drie maanden gratis lid. Ben je jonger dan tien jaar dan zelfs zes maanden! Omdat geld geen barrière mag vormen voor kinderen die willen voetballen zijn de jeugdcontributies bij GSC/ODS ook erg laag.