Sinds begin augustus is er een nieuwe vrijwilliger begonnen bij GSC/ODS.
Via Spui93 (voormalig Vrijwilligershuis) zijn wij in contact gekomen met hem, en bij de oefenwedstrijden van Za1-Zo1 en Za2-Zo2 heeft hij zijn stempel gedrukt op de taak die hij gaat vervullen. Dit deed hij nog even dunnetjes over tijdens de bootcamp middag van Za1 en Za2.
Graag stellen we aan jullie voor, onze nieuwe huisfotograaf: Gerrit Schorel.

Mijn naam is Gerrit Schorel, getrouwd en vader van 2 zoons (9 en 14). Ik woon als import Dordtenaar in het mooie Stadspolders – welke ik als broekie opgebouwd heb zien worden.

Van 2008 tot 2012 woonde ik met mijn gezin in Zwijndrecht en ben ik begonnen met fotografie nadat ik van een maat een spiegelreflexcamera kon overnemen. Begonnen werd met het fotograferen van mijn gezin en soms de natuur. Dit deed ik naast mijn bedrijf (in de ICT) welke ik in deze periode had.

In 2013 keerden wij naar mijn oude vertrouwde wijk in Dordrecht “Stadspolders”. Hier kreeg de directie van de basisschool – waarop mijn oudste zoon zat – in de gaten dat ik graag fotografeer. Al gauw werd overeengekomen dat tijdens diverse activiteiten kon worden gefotografeerd en/of gefilmd. In tegenstelling tot het maken van foto’s wat andere ouders veelal doen, lag mijn aandacht niet bij mijn zoon maar speelde iedereen een rol. Tot slot werd ook de eind-musical van groep 8 gefilmd, afgemonteerd en vervolgens verspreid onder de leerlingen en diens ouders of verzorgers.

In Juni werd ik gewezen op enkele websites alwaar men geregeld op zoek is naar een fotograaf. Omdat ik pertinent niet wil fotograferen voor partijen die commercieel zijn en ik dit puur in algemeen (maatschappelijk) belang wil doen besloot ik te reageren op de vrijwilligersvacature van GSC/ODS waarin gezocht werd naar een fotograaf/verslaggever. Al snel kon ik 24 juli wat foto’s maken en ben ik sinds 20 augustus bijna niet meer weg te slaan. Voetbalfotografie is iets totaal anders dan foto’s van je gezin of de natuur, en zo slaan we niet twee maar drie vliegen in één klap (“GSC/ODS een fotograaf rijker, bezoekers van de website hopelijk een goede impressie van de club, en ik een ervaring rijker”)

Lid sinds: 
Augustus 2020

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? 
Via Spui93 en de website (gscods.nl).

Wat doe je bij de club? Ik ben fotograaf.

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS?
Dat ik mijn hobby kan inzetten en delen met anderen. En deze hierdoor kunnen meegenieten.

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? 
Ik ben eigenlijk nog heel kort lid en vrijwilliger. Maar moet eerlijk bekennen dat ik de enthousiasme en het gevoel dat iedereen welkom is, toch echt het leukste vind van de hele club.

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: 
Een ontzettend leuke en gezellige club.