Door het gebrek aan voldoende vrijwilligers bij de kantineploeg dreigt het eerste concrete probleem zich voor te doen op zaterdag 22 augustus. Er is niemand in staat om vanaf 13.00 uur bardienst te draaien. Als niemand zich aanmeldt zal de kantine die middag gesloten zijn.

Uiteraard is dit wel het laatste wat we willen en daarom deden we op deze plek op 14 juli al een oproep aan onze leden en sympathisanten om te helpen. Wist je dat als alle leden één of twee bardienstjes per jaar zouden draaien, dat er dan geen enkel probleem zou zijn?

Aanmelden betekent niet dat je vast ingeroosterd wordt of zo. Je kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer je beschikbaar bent. Ben je 16 jaar of ouder en wil je de club en jouw clubgenoten helpen? Stuur dan een mailtje naar Miranda ( mirandavdkoppel68@hotmail.com ) en ze neemt contact met je op.