Vroeger dan ooit is de kop van het nieuwe seizoen er al vanaf voor onze zaterdag-selectie. De spelersgroep werd zaterdagmorgen welkom geheten in de kantine, waar bestuur, technische commissie en de hoofdtrainer de groep kort toespraken en succes wenste in het nieuwe seizoen.

Er was helaas wel meteen een tegenvaller, want op deze eerste trainingsdag zou door onze fysiotherapeut een zogeheten nul-meting gedaan worden. Hoe staat elke speler er fysiek voor? Kort voor de training kregen we echter de melding dat de fysiotherapeut zélf geblesseerd was geraakt….

Pogingen om op dat laatste moment een vervanger te vinden mislukten, dus de nul-meting zal later deze week plaatsvinden. Ondanks deze tegenslag wed er goed getraind en oogde de groep opmerkelijk fit en gretig. Om dat te zien was er gelukkig geen meting nodig.