Net als zondag-1 was ook zaterdag-1 graag in district West 2 beland, maar het is toch weer Zuid 1 geworden. Uit ‘onze’ regio treffen we weer IFC en ZBC’97 en ook het splinternieuwe zaterdag-team van stadgenoot SSW. De overige tegenstanders komen uit Brabant.

Over de krachtsverhoudingen is weinig te zeggen. Als we alleen al kijken naar ons eigen Zaterdag-1 dan zien we een flink vernieuwde en verjongde ploeg, waarvan op voorhand niet te zeggen valt hoe sterk die zich gaat ontwikkelen. Uitspreken van ambities is dan ook koffiedik kijken.

Het zal weinigen verbazen dat we graag Zaterdag-1 óók op hoger niveau willen hebben, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De Brabantse opponenten zijn: Alliance, Baronie, FC Bergen, Boeimeer, DHV, DOSKO, DVO’60, The Gunners, Internos en MOC’17.

Op de foto zien we Johan Stal, die ondanks zijn jonge leeftijd al tot de routiniers gerekend mag worden in de sterk verjongde zaterdag-selectie