Het is een vraag die we zeker één keer per jaar aan onszelf mogen stellen. Kom ik bij GSC/ODS alleen maar ‘consumeren’ of voel ik ook wel aan, dat dat eigenlijk alleen maar mogelijk is dankzij andere leden? En dat ik misschien óók iets voor mijn club moet doen?

Iedereen kent wel een reden om géén taak als vrijwilliger op zich te nemen. Hoe legitiem die ook is, eigenlijk zou elk lid minstens één keer per jaar iets moeten doen voor de club. Het woord ‘vereniging’ komt immers voort uit verenigen en dat betekent samenvoegen. Samen moeten we het doen!

Bestuur, jeugdcommissie en technische commissie zijn gelukkig behoorlijk op sterkte nu. Extra hulp is daar altijd welkom, maar het grootste gebrek aan man- en vrouwkracht zit bij andere commissies en achter de bar van de kantine. Er is echt hulp nodig! Veel tijd hoeft het je niet eens te kosten.

De sponsorcommissie telt nog maar twee leden en de activiteitencommissie nog maar één. Dat kan echt niet. Het is ook best leuk werken in deze commissies, omdat je geen vaste verplichtingen hebt. Je kunt je tijd zelf indelen en je komt af en toe eens bij elkaar. Iets voor jou?

Onze eerdere oproep voor meer hulp in de kantine, achter de bar, heeft helaas nog geen enkele reactie opgeleverd. Jammer. De kans is daarom groot dat onze kantine minder vaak open kan zijn. Of moeten de prijzen omhoog om betaalde krachten achter de bar te zetten? Nee toch?

Ook de klusploeg, die onze accommodatie tip top onderhoudt, kan altijd hulp gebruiken. Voorts is er nog de schoonmaakploeg, die elke maandag- en vrijdagmorgen kantine en kleedkamers onder handen neemt. Helpende handen zijn meer dan welkom.

Op de foto één van onze leden van de klusploeg (Cor) in actie….