Het splinternieuwe Zondag-5 kampt nog voor de competitie begonnen is met tegenslag. Vol goede moed meldden diverse oud-leden zich weer aan om bij GSC/ODS in een veteranenteam te gaan spelen. Ze waren al met dertien man, dus met een paar er bij, dan komt dat wel goed !

Geen rare gedachtegang, maar het loopt niet helemaal zoals gehoopt werd. In plaats van er bij vallen er een paar af en dan wordt de basis gewoon te smal. Het team is echter al bij de KNVB ingeschreven voor één van de speciale veteranenklasses. Puur voor 35-plussers dus !

Leider George Georgiadis is nu naarstig op zoek naar versterking. We zoeken dus spelers van 35 jaar of ouder, die op zondag weer een balletje willen trappen met en tegen leeftijdgenoten. Bel George als je mee wilt doen, wat meer wil weten, of tips hebt. Zijn nummer is 06 30 61 21 24

Iedereen kan trouwens ook helpen door dit bericht door te sturen naar zijn of haar vrienden; zo bereiken we véél meer mensen en komt Zondag-5 hopelijk snel op de gewenste sterkte.