Een aantal teams heeft bij de technische commissie aangegeven graag te willen trainen in de zomer. De kantine is alleen open op woensdagavond, donderdagavond en zaterdagmiddag, dus daarom worden de trainingen in juli op die dagen gehouden. Enige uitzondering daarop vormen de selecties.

Omdat er in de maand juli nog géén gebruik gemaakt kan worden van onze natuurgrasvelden zullen alle trainingen op het kunstgras plaats moeten vinden. Wie traint buiten openingstijden kantine moet zelf zorgen voor sleutels en materiaal. Het zomerschema voor juli luidt als volgt:

Maandag: Zaterdag-selectie vanaf 20.00 uur

Woensdag: Zaterdag-4, Vrouwen-1, veteranen en walking football van 19.30 tot 20.30 uur (allen een kwart van het veld) en Zondag-4 vanaf 20.30 uur

Donderdag: JO19 van 18.45 tot 20.00 uur en Zaterdag-selectie vanaf 20.00 uur

Vrijdag: Zondag-selectie kiest zelf trainingstijd

Zaterdag: training/wedstrijd mogelijk in overleg met de technische commissie !

Zondag: Zondag-selectie kiest zelf trainingstijd

LET OP: vanaf maandag 3 augustus gaat een nieuw trainingsschema in !