Onze technische commissie en jeugdcommissie hebben een voorlopig trainingsschema gemaakt voor het nieuwe seizoen. Dat is elke zomer een aardig puzzelwerkje. Het is onmogelijk om het iedereen naar de zin te maken, maar vrijwel alle teams kunnen twee keer per week trainen !

Het nieuwe schema staat op de website onder de gelijknamige kop in de rode bovenbalk van de hoofdpagina. Bij dit schema staan ook enkele belangrijke regels, waar strak de hand aan gehouden zal worden. Trainers, leiders en aanvoerders, neem hier goede nota van !

Dit nieuwe schema gaat volgende week in, dus vanaf maandag 3 augustus. Voor de trainingen die gepland staan op veld 2 geldt voorlopig dat er alleen gebruik gemaakt mag worden van de middenstrook van dit veld. JO17-1 wordt verzocht op donderdagen het kunstgrasveld te delen met JO19-1.

Mede dankzij de nieuwe verlichting op veld 2 is er komend seizoen extra trainingsruimte. Omdat dit een natuurgrasveld is moeten we er wel zuinig op zijn. Het wordt voor trainingen uitsluitend gebruikt op maandag- en donderdagavond. Het hoofdveld mag alleen nog gebruikt worden voor wedstrijden van teams in de A-categorie.

Velden moeten vaak gedeeld worden met andere teams. We gaan er van uit, dat trainers in onderling overleg regelen hoe dat het beste kan. Komen zij er niet uit, dan moet het probleem worden voorgelegd aan de technische commissie en – indien er jeugdteams bij betrokken zijn – de jeugdcommissie.

Teams die ‘thuis’ oefenwedstrijden willen spelen moeten dit vooraf kenbaar maken bij de TC. Die bekijkt dan in samenspraak met Theo of (en welk) veld beschikbaar is en licht via Miranda ook de kantinemedewerkers in.

Leden van de technische commissie moeten voor vragen of problemen overigens niet gebeld worden, maar ge-appt of ge-smst ! Zij reageren dan zo spoedig mogelijk. De 06-nummers van de leden van de TC staan op de website.