Elke thuiswedstrijd van Zaterdag-1 in de competitie wordt komend seizoen dubbel zo spannend voor wie meedoet aan het 90 minutenspel ! De eerste twaalf deelnemers zijn er al, we zoeken er dus nog 78… Wat is dat nou weer, zal je wellicht denken. Okay, dat leggen we even uit.

Zoals jullie allemaal snappen loopt onze club behoorlijke financiële schade op door de corona-crisis. Om een beetje extra inkomsten te vergaren zetten we een spel op, dat niet alleen geld genereert voor de club, maar de deelnemers kans biedt op leuke prijzen.

Je kiest een minuut en betaalt daarvoor eenmalig 25 euro. Je speelt dan alle thuiswedstrijden van Zaterdag-1 in de competitie mee. Scoort onze ploeg in jouw minuut? Dan val je in de prijzen! We snappen dat je nu allerlei vragen hebt, maar het wordt te veel om hier helemaal uit te leggen.

Wil je precies weten hoe het 90 minutenspel werkt, dan moet je bij Barbera en Elles zijn. Zij verkochten altijd lootjes voor thuisduels, maar ruilen die activiteit nu in voor het nieuwe spel. En je doet natuurlijk vooral mee om jouw club te steunen! Een prijsje is mooi meegenomen…..

Mag je méér minuten kopen? Ja, dat mag. Mag ik samen met iemand anders een minuut kopen? Ja, dat mag. Mag ik de tijd zelf bijhouden? Nee, dat mag niet. Het klokje van de scheidsrechter telt en de minuten waarin gescoord wordt schrijft de scheids na afloop op het wedstrijdformulier.

Begin je het al een beetje te snappen? Mooi zo! Hoe dan ook, zorg dat je snel in contact komt met Elles of Barbera en prik jouw minuut. Als er voldoende animo is wordt er ook nog een 90 minutenspel opgezet rondom de thuiswedstrijden van onze Zondag-1.