Zet vrijdag 24 juli al vast in de agenda, want dan spelen de eerste én tweede teams van onze zaterdag- en zondag-afdeling tegen elkaar. Op ons eigen kunstgrasveld speelt Zaterdag-1 tegen Zondag-1 en dankzij de hulp van Oranje Wit speelt daar Zaterdag-2 tegen Zondag-2.

Beide duels beginnen vrijdagavond 24 juli om half acht. Het is de bedoeling dat er zowel voor als na de wedstrijd en in de rust wat neven-activiteiten zijn, zoals een barbecue. Om het niet te druk te laten worden in de kantine (anderhalve meter !) gebruiken we zeker ook het terras.

De oefenduels bieden de mogelijkheid aan spelers en aanhang van beide afdelingen om elkaar weer wat beter te leren kennen. Meer bijzonderheden maken we hier volgende week bekend, maar het mag duidelijk zijn dat we er echt een leuke voetbalavond van willen maken.