De vijf Dordtse derdeklassers die op zondag actief zijn spelen komend seizoen in dezelfde competitie. Dit goede nieuws blijkt uit de vanmorgen bekend gemaakte indeling van de KNVB. Met Dubbeldam, RCD, FC Dordrecht-amateurs en SC Emma levert dat acht keer een derby op !

Ondanks negen nieuwe gezichten in de selectie doet Zondag-1 er goed aan om de ambities te beperken tot handhaven. Na een promotie is dat overigens meestal het meest realistisch. Opvallend is wel dat de vijf Dordtse clubs wederom zijn ‘uitgeleend’ aan het district West 2.

De andere tegenstanders in de regio Rotterdam zijn: SV Charlois, SC Gastel, HOV/DJSCR, HWD, Kethel Spaland, Slikkerveer, Steeds Hooger, Taurus en Virtus. Nog twee maandjes geduld, dan begint de competitie weer. Volop tijd voor een goeie voorbereiding in elk geval.

Op de foto Lutfallah Kilic in actie tijdens de wedstrijd tegen Steeds Hooger. Ook die ploeg is gepromoveerd en treft Zondag-1 dus opnieuw.