Het bedrijf A-Garden heeft op onze accommodatie de circa 50 meter lange geul gegraven, die nodig is voor de stroomkabels naar de nieuwe verlichting op ons tweede veld. Eind deze week worden de kabels gelegd en hopen we dus weer zo snel mogelijk het trottoir te dichten.

A-Garden is een groenspecialist, die in de vele tientallen jaren dat het in Dordt actief is, al duizenden tuinen heeft aangelegd bij particulieren en bedrijven. Het bedrijf wil graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en zo kwam onze club met A-Garden in aanraking.

Op de jaarlijkse Beursvloer Dordrecht maakten we een deal, die er op neer komt dat het bedrijf deze klus doet en onze club reclame voor hen verzorgt, onder meer via een bord langs ons hoofdveld. Dat wordt voor aanvang van de competitie geplaatst.

De LED-lampen op de masten van veld 2 worden later deze zomer gemonteerd door Watt-Lamp, het bedrijf dat ook de nieuwe verlichting van ons hoofdveld verzorgde. En niet alleen buiten wordt gewerkt aan verbeteringen, maar ook binnen. Er komt namelijk een nieuwe keuken.