Sommige nieuwtjes vallen in de smaak. Dat geldt zeker voor het 90 minutenspel, dat komend seizoen gaat draaien bij de thuiswedstrijden van Zaterdag-1. Alle minuten zijn verkocht. Dat betekent onder meer dat de club wat extra’s kan doen voor de selectie, zoals teambuilding activiteiten.

Hoe mooi zou het zijn als ook vanuit de zondag-afdeling initiatief genomen wordt om een 90 minutenspel op te zetten? Als het de zaterdag-afdeling lukt om in twee weken tijd uitverkocht te zijn, dan moet dat daar toch ook kunnen lukken?

Alle deelnemers aan het zaterdag-spel, die nog niet betaald hebben, hebben inmiddels een ‘tikkie’ ontvangen om hun bijdrage te voldoen. Is dat niet zo? Of wil je op een andere manier betalen? Laat dat dan even weten aan Elles of Barbera. En nogmaals dank aan alle kopers en de twee verkopers!