Ongelooflijk hoe snel ons nieuwe 90 minutenspel vol loopt ! Nog geen twee weken zijn Elles & Barbara er mee aan de slag en nu al zijn er 78 minuten verkocht. Tsja, aan die meiden kun je wel wat over laten. Maar ze willen de laatste 16 natuurlijk ook nog kwijt. Dus wie maakt ze los ?

Deze minuten zijn (nu) nog vrij: 1, 2, 6, 46, 47, 49, 50, 51, 82, 84, 85, en 87. Uiteraard doe je vooral mee om onze vereniging in crisistijd een steuntje in de rug te geven. vanaf deze plaats dus een woord van dank aan de kopers!

Voor wie het allemaal even te snel gaat… Elke thuiswedstrijd van Zaterdag-1 in de competitie wordt komend seizoen het spel gespeeld. Je koopt voor 25 euro een minuut en je speelt het hele seizoen mee. Scoren onze mannen in jouw minuut? Dan win je een prijs!

Wil je precies weten hoe het 90 minutenspel werkt, dan moet je bij Barbera en Elles zijn. Zij kunnen de spelregels niet alleen uitleggen, maar ook één of meer minuten voor jou vastleggen. Stuur een app-je naar Bar (06 48 14 76 45) en het komt helemaal voor elkaar !