Opnieuw mooi nieuws van de KNVB voor onze club, want de tweede elftallen van zowel de zaterdag- als zondag-afdeling spelen komend seizoen een treetje hoger, om precies te zijn derde klasse. Voor Zat-2 dik verdiend, want de ploeg stond toen de corona-crisis uitbrak fier aan kop van de ranglijst.

Voor Zon-2 is de bond door ons bestuur verzocht om dit team hoger in te delen, omdat de ploeg dit kwalitatief aan moet kunnen en de zondag-afdeling veel nieuwe gezichten telt. De selectie is nu zo breed, dat er ook nog een derde elftal gevormd zal worden.

Het aantal zondagteams groeit zelfs naar vijf, omdat zich ook een vriendenteam en een veteranenteam (met veel oud-leden en bekende gezichten) hebben aangemeld. Op zaterdag gaan we terug van vijf naar vier seniorenteams bij de mannen en één vrouwenteam.

Bij de jeugd zien we dertien teams en hopen we na de zomer ook onze Mini’s Day weer op te starten. Ook de ‘oudjes’ mogen niet onvermeld blijven, want we bezitten een grote groep 36-plussers (ook wel de 7×7 genoemd) en een nog steeds groeiend aantal walking footballers.

Zodra de competitie-indelingen bekend zijn, zullen die op onze clubkanalen gepubliceerd worden. Binnenkort gaat ook het trainingsschema, dat door corona tijdelijk anders is, weer grotendeels terug naar normaal. Ook dat zullen we hier communiceren.