Komend seizoen speelt onze Zondag-1 in de derde klasse. Dit prachtige nieuws kreeg voorzitter Thom van Ewijk vanmiddag via een persoonlijk telefoontje van de KNVB. De bevestiging per e-mail is binnen, dus de clubvlag kan uit !

Na de promotie vanuit de vijfde klasse deed Zondag-1 net als vorig seizoen mee om de prijzen. De vijfde plek op de ranglijst was nogal vertekend, omdat de ploeg nog wedstrijden tegoed had en de concurrenten elkaar nog zouden treffen. Maar toen kwam dus dat ellendige virus….

Via een puntgemiddelde werden de beste vierdeklassers aangewezen. Van FC Dordrecht Amateurs (voorheen OMC) werd gisteren al bekend, dat zij daarbij horen. Wij feliciteren vanaf deze plek dus niet alleen onze Zondag-1 maar ook stadgenoot FC Dordrecht !

Bij de KNVB is inmiddels aangevraagd om Zondag-1 weer gewoon in te delen in het district Zuid-1. Liefst in één afdeling met Dubbeldam, RCD, SC Emma en FC Dordrecht. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn; liefst acht stadsderby’s ! Leuk voor publiek en kantine…

(Op de foto onze Zondag-1 in feeststemming na de zege bij FC Dordrecht afgelopen seizoen. Een beeld dat we nog vaak hopen te zien….)